![]() |
Bytomianki polityczki... - Wersja do druku +- Forum dyskusyjne dla każdego (http://dyskusyjne.bytom.pl) +-- Dział: Witaj (/forum-3.html) +--- Dział: Polityka (/forum-13.html) +--- Wątek: Bytomianki polityczki... (/thread-17.html) |
Bytomianki polityczki... - Faamara - 06-26-2014 10:18 PM ...bo chyba tak nazywa się ten zawód w żeńskiej wersji?? co sądzicie o kobietach w Bytomskiej polityce? Halina Bieda, odkąd Koj nie jest już prezydentem, zaczepiła się w branży deeloperskiej i tak jakby słuch po niej zaginąl RE: Bytomianki polityczki... - Katia - 07-02-2014 03:55 PM tak ciszej się o niej zrobiło po tej akcji, co jej genialny synalek zniszczył baner Bartyli ;P a obiło mi się o uszy że ta firma deweloperska zbankrutowałą ![]() RE: Bytomianki polityczki... - Faamara - 07-02-2014 05:27 PM no popatrz, to nawet nie wiedziałam! jak to władza zawsze sobie poradzi,nie? straciła stanowisko, to zaraz znalazła prestiżową pracę, był prezydent to samo - załapał sie na posadę w wojewódzkim wydziale edukacji czy jakoś tak ;/ ci to mają życie RE: Bytomianki polityczki... - Pandorol - 07-02-2014 06:45 PM Zatrudnienie byłego prezydenta jest strzałem w dziesiątkę dla potencjalnej firmy. Sieć kontaktów takiej osoby jest nieograniczona, a wiadomo, że znając ludzi będziemy mogli zrobić więcej. RE: Bytomianki polityczki... - Majari - 07-02-2014 07:14 PM Masz całkowitą rację, Pandorol. Famaarze chodzi chyba jednak o to, że dla takich z koneksjami to dobrze płatna praca znajdzie się zawsze, a zwykły człowiek może szukać i szukać i nic ;/ RE: Bytomianki polityczki... - Viara - 07-02-2014 08:56 PM a co sądzicie o Danucie Skalskiej? niby spoko babka. ale ostatnio wsławiła się jakims protestem podczas koncertu (to były jakieś alternatywne obchody 1 maja? czy czegoś takiego? ona nadal jest szefową Rady Miejskiej? |