![]() |
dowcipy - Wersja do druku +- Forum dyskusyjne dla każdego (http://dyskusyjne.bytom.pl) +-- Dział: Witaj (/forum-3.html) +--- Dział: Humor (/forum-11.html) +--- Wątek: dowcipy (/thread-19.html) |
dowcipy - Szymka - 06-26-2014 10:54 PM proponuję założyć radosny wątek z kawałami ![]() W biurze nad niszczarką dokumentów stoi szef i myśli. Obok przechodzi sekretarka-blondynka i pyta: - Może w czymś pomóc dyrektorze? - Owszem. Mam tu ważne dokumenty, ale nie wiem, jak ta maszyna działa. - To bardzo proste - mówi blondynka. Włącza niszczarkę i przepuszcza przez nią dokumenty. - Dziękuję! - cieszy się szef. Proszę zrobić od razu dwie kopie... RE: dowcipy - Karamba - 06-30-2014 11:09 PM Co musi się zmienić, żeby polskie drogi odpowiadały normom europejskim? - Normy europejskie... RE: dowcipy - Katia - 07-02-2014 04:01 PM haha ![]() RE: dowcipy - Viara - 07-02-2014 08:41 PM no coż, masz rację niestety ![]() RE: dowcipy - delfin - 07-03-2014 05:52 PM Spotykają się dwie przyjaciółki: - Coś przybrałaś na wadze! - Coś ty, schudłam! Powinnaś mnie widzieć miesiąc temu. Wyglądałam jak ty teraz! RE: dowcipy - Viara - 07-03-2014 05:53 PM Idzie sobie prezes banku ulicą, stoi żebrak i mówi: - Dzień dobry, panie prezesie. - Dzień dobry, pan mnie zna? - Tak, pracowałem kiedyś u pana w banku, ale mnie pan zwolnił. Prezes idzie dalej, widzi kolejnego żebraka. - Dzień dobry, panie prezesie. - Dzień dobry, pan też mnie zna? - Tak, pracowałem kiedyś u pana, ale mnie pan zwolnił. Idzie prezes dalej, widzi kolejnego żebraka szperającego w śmietniku. - Dzień dobry, panie prezesie. - Pana też zwolniłem? - Nie, ja jeszcze u pana pracuję, tylko mam teraz przerwę na lunch. |