Hello World!
This is a sample MyBB Plugin (which can be disabled!) that displays this message on all pages.
Reklama:
Remonty
|
06-30-2014, 04:57 PM
|
|||
|
|||
Remonty
Hello world!
Jak ja mam już dosyć tych ciągłych remontów na terenie naszego miasta. Przez te wszystkie roboty drogowe - zamiast jechać 20 minut do pracy, to muszę jechać dwa razy więcej ;/ |
|||
07-01-2014, 08:51 PM
|
|||
|
|||
RE: Remonty
Hello world!
no niby i tak, ale lepiej spojrzec na to z jaśniejszej strony - potek pojedzesz ww 10 minut tylko że niestety swoje musimy na razie odcierpieć... Każda rzeczywistość zmienia swe oblicze poddana obróbce wyobraźni. Nie ma rzeczy niemożliwych. |
|||
07-02-2014, 04:38 PM
|
|||
|
|||
Hello world!
dopiero będzie masakra remontowa i mega korki jak wezmą się za wymianę torów pod tym mostem co się skręca na szombry Jeśli czarny kot przebiegł mi drogę, to... ten kot będzie miał pecha. |
|||
07-02-2014, 06:26 PM
|
|||
|
|||
Hello world!
teraz zrobią remont, a za rok, czy dwa - wszystko będzie takie jak do tej pory Witaj świecie ... |
|||
07-02-2014, 06:35 PM
|
|||
|
|||
Hello world!
Niestety coś w tym jest - tyle się mówi o tym, że zamieniają profesjonalne kruszywa na jakieś potłuczone kible, podmieniają składniki asfaltu, słowem - oszczędzają na czym się tylko ta, a właściwe - rozkradają, co tylko się da ;/ "Należy spodziewać się tego co najlepsze. Zło przyjdzie samo." |
|||
07-02-2014, 08:09 PM
|
|||
|
|||
Hello world!
no jak to w Polsce ;/ po prostu ręce opadają jak się na to patrzy Panu Bogu poza kotami nic się do końca nie udało. Koty są stworzeniami skończonymi. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości