Hello World!
This is a sample MyBB Plugin (which can be disabled!) that displays this message on all pages.
Reklama:
Oddam za darmo
|
06-26-2014, 09:38 PM
|
|||
|
|||
Oddam za darmo
Hello world!
Tu wpisujmy rzeczy, które chcemy oddać za darmo - skoro coś jest sprawne, to po co wyrzucać? Jeśli my nie chcemy, komuś innemu może się przecież przydać Jeśli czarny kot przebiegł mi drogę, to... ten kot będzie miał pecha. |
|||
06-26-2014, 10:45 PM
|
|||
|
|||
RE: Oddam za darmo
Hello world!
o, to coś dla mnie! oddam podręczniki za darmo dla 3 klas liceum (chodziłam do 4LO), kontakt przez forum Jeżeli opuszczają mnie moje diabły, obawiam się, że ulecą z nimi moje anioły. |
|||
06-30-2014, 10:50 PM
|
|||
|
|||
Hello world!
To ja mam kilka używanych ubrań nadających się do dalszego użytku. mam 3 T-shirty o rozmiarze M i spodnie jeansowe rozmiar 33/34 |
|||
07-02-2014, 04:50 PM
|
|||
|
|||
Hello world!
ja też odzieżowo - oddam dwa pokaźne worki ubranek dla niemowląt (dziewczynka) 1-3 m-c, siostra wszystko wyprałą i wyprasowała, ubranka bardzo ładne i dobre gatunkowo, niektóre nosza delikatne ślady użytkowania Jeśli czarny kot przebiegł mi drogę, to... ten kot będzie miał pecha. |
|||
07-02-2014, 06:44 PM
|
|||
|
|||
Hello world!
To naprawdę budujące, że są w Bytomiu ludzie bezinteresowni, którzy chcą się czymś po prostu podzielić, a nie zaraz szukać w każdej drobnostce zysku i sprzedawać. "Należy spodziewać się tego co najlepsze. Zło przyjdzie samo." |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości