Hello World!
This is a sample MyBB Plugin (which can be disabled!) that displays this message on all pages.
Reklama:
poranki z sąsiadami...;/
|
06-26-2014, 10:36 PM
|
|||
|
|||
poranki z sąsiadami...;/
Hello world!
jak wam sie zyje z sąsiadami? ja mam z nimi spory problem, zwłaszcza rano - ściany cienkie, a oni (starsze małżeństwo) wstają o 5tej rano i zaczynają dzień (mycie, gotowanie, sprzątanie itp.),a ze są lekko przygłusi, to mega głośno mówią, tak że wszystko u mnie w pokoju słychać ;/ Jeżeli opuszczają mnie moje diabły, obawiam się, że ulecą z nimi moje anioły. |
|||
06-26-2014, 10:41 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-26-2014 10:42 PM przez admin.)
|
|||
|
|||
RE: poranki z sąsiadami...;/
Hello world!
Ja mieszkam na osiedlu domków jednorodzinnych. Na szczęście nie mam takich porannych atrakcji |
|||
06-30-2014, 06:12 PM
|
|||
|
|||
Hello world!
Nie możecie tak narzekać może waszym sąsiadom też przeszkadza, coś co wy robicie na codzień |
|||
07-01-2014, 08:43 PM
|
|||
|
|||
Hello world!
znam ten ból ;P mnie też dokuczali nieco sąsiedzi, ale tylko i wyłącznie tym, że średnio 2 razy w tygodniu urządzali sobie karczemne awantury na cały blok, wszyscy wiedzieli, kto tym razem zawinił, co o sobie nawzajem sądzą itd ;/ Każda rzeczywistość zmienia swe oblicze poddana obróbce wyobraźni. Nie ma rzeczy niemożliwych. |
|||
07-02-2014, 05:59 PM
|
|||
|
|||
Hello world!
Takie są uroki mieszkania w blokach z "wielkiej płyty" ja mieszkam w kamienicy i nie słyszę żadnych takich rzeczy Witaj świecie ... |
|||
07-02-2014, 06:13 PM
|
|||
|
|||
Hello world!
Zgadzam się z przedmówcą. Jako dziecko też mieszkałam w kamienicy, ściany są tam na tyle grube, że siostra bez żadnych uwag ze strony sąsiadów grała sobie na perkusji A teraz przeniosłam się do bloku i nie ma tragedii, ale coś tam czasem słychać. "Należy spodziewać się tego co najlepsze. Zło przyjdzie samo." |
|||
07-02-2014, 07:41 PM
|
|||
|
|||
Hello world!
no to tylko pozazdrościć ;P ja niestety mam atrakcje jak forumowicze powyżej; nie ma to jak blok ;D Panu Bogu poza kotami nic się do końca nie udało. Koty są stworzeniami skończonymi. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości